Welkom bij Christengemeente Zuidhorn

Samenkomsten

Iedere zondagmorgen hebben we onze samenkomst om 10:00 uur in GBS “De Brug” aan de Boslaan 38 in Zuidhorn. In deze diensten willen we onze God en Vader van onze Heer Jezus Christus en de Heilige Geest aanbidden en danken. We willen ons openstellen voor Gods Woord en ons laten inspireren en bemoedigen door Gods Geest.

NOTIFICATIE: wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid m.b.t. de uitbraak van het COVID-19 (corona) virus. Onze zondagse diensten en Bijbelstudie avonden zijn tot nader bericht opgeschort.  

De Christengemeente Zuidhorn heeft geen vaste spreker, daarom mogen wij ons iedere week weer laten bemoedigen, inspireren of vermanen door bekende sprekers van buiten onze gemeente. Zo worden elke week verschillende onderwerpen en thema’s belicht en krijgen we als gemeente wekelijks gevarieerde en bijbelgetrouwe geestelijke voeding.

Voor de preek zingen we, onder begeleiding van verschillende muziekinstrumenten en muzikanten, liederen uit zowel opwekking als ook Johannes de Heer. Tijdens deze samenkomsten is er voor de jongste kinderen een eigen programma met opvang en zondagschoolactiviteiten. Elke eerste zondag van de maand vieren we samen het avondmaal, ook gasten zijn hierbij van harte welkom. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook is er na afloop van de dienst altijd gelegenheid om met iemand verder te praten of te bidden.