Welkom bij Christengemeente Zuidhorn

Gemeente

NOTIFICATIE: wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid m.b.t. de uitbraak van het COVID-19 (corona) virus. Onze zondagse diensten, bidstonden en Bijbelstudie avonden zijn tot nader bericht opgeschort.

De Christengemeente Zuidhorn wil een levende gemeente zijn voor Zuidhorn en haar omgeving. We willen een warme en liefdevolle gemeente zijn die zowel binnen als buiten haar kerkmuren actief is in de omgeving.

Iedere zondagmorgen hebben we een samenkomst om 10:00 uur in GBS De Brug, Boslaan 38 in Zuidhorn.

In deze diensten willen we onze God en Vader van onze Heer Jezus Christus en de Heilige Geest aanbidden en danken. We willen ons openstellen voor Gods Woord en ons laten inspireren en bemoedigen door Gods Geest. Elke eerste zondag van de maand vieren we samen het avondmaal. Gasten zijn hierbij van harte welkom. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker koekje. De leiding van onze gemeente berust bij een gekozen bestuur.

Wilt u meer weten over wat we geloven of waar we voor staan? Lees dan over ons geloof.  Ook vindt u op deze website meer informatie over onze activiteiten en onze samenkomsten. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!