Welkom bij Christengemeente Zuidhorn

Algemeen


Vrede!

Geplaatst op 25 september 2014 in: Algemeen

Johannes 14:21-31 “Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing. (Galaten 5:22) In Romeinen 15 bidt Paulus voor de gelovigen in Rome: “De God nu der hope vevulle u met louter vreugde en vrede in uw geloof, om overvloedig te zijn in de hoop, door de kracht des heiligen Geestes”. We hebben het deze keer over vrede. Shalom. Harmonie. Geen oorlogen. Er wordt veel gepreekt over vrede. […]


Alles is goed . . .

Geplaatst op 22 juli 2014 in: Algemeen

Psalm 8 …………. “En God zag dat het goed was”. (Genesis 1:10) ‘En God zag dat het goed was’… Het staat er zeven keer. God genoot van Zijn schepping. Op een of andere manier heeft God de mens dat laten weten. Niemand was er immers bij. Genesis 1 geeft ons een kijkje in het hart van God.


Wakker worden . . .

Geplaatst op 21 januari 2014 in: Algemeen

“Ik bezin U in de nacht” (Ps. 4:5b) NBV We liggen allemaal wel eens wakker in bed. Na een drukke vergadering, als je zorgen hebt, als je dan gelukkig toch een beetje geslapen hebt, ziet het er de volgende dag allemaal anders uit. Maar niet altijd.  Bijvoorbeeld als je onrecht is aangedaan.