Welkom bij Christengemeente Zuidhorn

..Denk aan Mij..

Zondag 2 juni a.s. om 10 uur gaat Hans van de Beek uit Elburg spreken in de Christengemeente (‘Gomarus’ Brilweg 21a Zuidhorn). Wij willen dan het avondmaal met elkaar vieren.

De boodschap die Hans brengt komt dichtbij, is indringend en mischien confronterend. Maar is dat ook niet wat Jezus deed? Hij confronteerde zijn volgelingen met hun gebreken en angsten maar altijd gevolgd door het evangelie van liefde en genade.

Toen wij hem vroegen iets over zichzelf te vertellen vond Hans dat hij niet in het middelpunt hoort te staan. Volgens hem moet het gaan om de persoon van de Here Jezus. En hij heeft gelijk! Toch willen wij Hans een beetje voor het voetlicht brengen. Een behoorlijke staat van dienst. Hieronder een kleine toelichting. Zondag kun je met hem spreken tijdens de koffie na de dienst. Iedereen die dit leest is in elk geval van harte uitgenodigd!

Hans van de Beek heeft 30 jaar gewerkt bij de EO, waaronder 9 jaar als nazorgmedewerker. Als nazorgcoordinator trok hij 6 jaar met het team van Ronduit Praise door Nederland en België, om plaatselijk geformeerde pastorale teams te coachen tijdens de Ronduit Praiseavonden, waar veel jongelui naar voren kwamen voor bekering, gesprek en of gebed.

Sinds enkele jaren is Hans afgestudeerd psycho-sociaal en pastoraal therapeut, relatie- en gezinstherapeut. Hij runt een praktijk waarin hij mannen en echtparen professioneel & pastoraal coacht. Hans’ passie is om mannen en echtparen te helpen, af te rekenen met hardnekkige, oude patronen, en hen te leiden naar het leren wandelen in Gods droom en bestemming op alle gebieden van het leven. Zie voor meer informatie: www.hansvandebeek.nl